Pre tačno tri godine (24. aprila 2011) sa radom je počeo sajt MeteoPlaneta, što znači da danas proslavljamo naš treći rođendan! Od tada do danas postigli smo sasvim solidne rezultate kada je reč o popularizaciji meteorologije, praćenju aktuelnog stanja vremena, vremenskoj prognozi itd. Od septembra protekle godine to potvrđuje i poseta, koja zna samo za porast. Osim posete, u konstantnom porastu je i broj naših facebook pratilaca, kojima dugujemo posebnu zahvalnost, jer su uvek uz nas. Ukoliko to niste već učinili, pozivamo i vas da nas „lajkujete“ na najvećoj društvenoj mreži.

fb [cover]

Zahvalnost za dosadašnje rezultate i sasvim zadovoljavajuć uspeh (shodno dužini postojanja) dugujemo svim našim posetiocima, a posebno onima sa kojima smo imali bilo kakav vid konverzacije, jer su nas svojim savetima i kritikama izveli na pravi put – put uspeha.

ams-cover3

Koristimo priliku da vam najavimo da ćemo u narednom periodu, a naročito tokom letnjih meseci, raditi na daljem unapređivanju našeg portala. Svesni smo činjenice da određene strane imaju svoje nedostatke, kao i da nisu baš funkcionalne. Kako bi sve ubrzali, svakako bi bilo poželjno da pojačamo naš urednički tim, pa se zainteresovani mogu razmotriti ovaj tekst, i prijaviti se. Radiće se na daljem poboljšanju i promociji projekta mreže AMS, a tu su i neke novine koje će ugledati svetlost dana najverovatnije u prvoj polovini leta.

Do tada, pozivamo vas da zajedno sa nama budete aktivni na našoj facebook stranici. Budite redovan posetilac našeg meteo – portala i uvek budite u korak sa vremenom! Vidimo se!

Podeli
Jedan od osnivača i urednika sajta MeteoPlaneta, inicijator osnivanja i sadašnji predsednik Udruženja EkoMeteos. Rođen je 1993. godine u Zrenjaninu. Meteorologijom je počeo da se bavi sa svojih 9 godina, a prognozama i analizama vremena od svoje 13. godine. Njegove preokupacije su studije, ali i sve vezano za Udruženje EkoMeteos. Glavni je prognostičar i programer našeg tima. U meteorologiji ga najviše zanimaju prognoze, ali i tehnička meteorologija – automatske meteorološke stanice, radari…