Novina na našem meteorološkom portalu je elektronski bilten. U cilju dodatne interakcije sa krajnjim korisnicima, našim redovnim posetiocima, odlučili smo da implementiramo bilten sa najbitnijim novostima na sajtu. Za sada, u početku, radi se o jedinstvenoj listi – što znači da će svako ko se prijavi, i pritom potvrdi svoju prijavu putem elektronske pošte koja mu stigne, biti dodat na listu „MP bilten“ i ubuduće će dobijati na svoj email sve bitnije novosti vezane za aktuelna vremenska dešavanja, prognozu vremena, kao i za portal.

newsletter_icon

U narednom periodu planira se kreiranje dodatnih lista, što će omogućiti onima koji se prijave da tačno odaberu oblast koja ih zanima. Shodno odabiru i željama posetilaca, na email će stizati samo vesti iz određene kategorije.

Pretplati se na bilten

Na naš bilten možete se prijaviti pri dnu sajta, u opciji sa desne strane „Pretplatite se na naš Bilten“. Dovoljno je da unesete svoju email adresu i kliknete na „Prijavi se!“. Potom će Vam na adresu stići poruka od nas, sa linkom za potvrdu. Kada kliknete na taj link, automatski ćete biti prijavljeni na bilten.

Ovo nije sve, narednih dana očekujte još novosti!

Podeli
Jedan od osnivača i urednika sajta MeteoPlaneta, inicijator osnivanja i sadašnji predsednik Udruženja EkoMeteos. Rođen je 1993. godine u Zrenjaninu. Meteorologijom je počeo da se bavi sa svojih 9 godina, a prognozama i analizama vremena od svoje 13. godine. Njegove preokupacije su studije, ali i sve vezano za Udruženje EkoMeteos. Glavni je prognostičar i programer našeg tima. U meteorologiji ga najviše zanimaju prognoze, ali i tehnička meteorologija – automatske meteorološke stanice, radari…