Na naš portal danas smo dodali dve nove stranice, a u cilju bolje interakcije sa našim posetiocima. Dakle, svrha je svakako zajedničko učešće u daljem unapređenju MeteoPlanete i održavanje portala u najboljem stanju.

ANKETA – U cilju bolje interakcije sa našim posetiocima, odlučili smo da pokrenemo ovu anketu, odnosno upitnik, kako bi dobili određene povratne informacije i na osnovu njih odredili prioritete i ciljeve u narednom periodu. Molimo Vas da izdvojite svega 3 do 5 minuta koliko je dovoljno da se popuni anketa, i imajte u vidu da će svaki popunjeni formular značiti u određivanju naših ciljeva za naredni period. Anketa je anonimnog tipa, ali je preporučljivo da nam ostavite vaše podatke kako bi vam odgovorili na popunjen formular, po potrebi. Polja označena * je obavezno popuniti.

U planu je i objavljivanje ukupnih rezultata, kada budemo smatrali da je pristigao dovoljan broj popunjenih formulara.

Prijavi BUG (grešku) – Ova strana služi za prijavu uočenih greški u radu našeg sajta. Bićemo Vam zahvalni ukoliko uočenu grešku / problem podelite sa nama, ispunjavanjem forme ispod. Naš tim ponekad nema vremena da prati rad svih stranica, odnosno skripti, i mnogo će nam značiti Vaša pomoć, a za dobrobit svih nas i što bržeg otklanjanja problema.

Zahvaljujemo Vam se na izdvojenom vremenu!

* Nove stranice dostupne su u okviru menija „O nama“, i „granaju“ se iz podmenija „Kontakt / Anketa / Bug“.

Podeli
Jedan od osnivača i urednika sajta MeteoPlaneta, inicijator osnivanja i sadašnji predsednik Udruženja EkoMeteos. Rođen je 1993. godine u Zrenjaninu. Meteorologijom je počeo da se bavi sa svojih 9 godina, a prognozama i analizama vremena od svoje 13. godine. Njegove preokupacije su studije, ali i sve vezano za Udruženje EkoMeteos. Glavni je prognostičar i programer našeg tima. U meteorologiji ga najviše zanimaju prognoze, ali i tehnička meteorologija – automatske meteorološke stanice, radari…