Na fudbalskoj utakmici u okviru četvrtog kola Super Lige Srbije koja je odigrana u Čačku između domaćeg Borca i gostujuće ekipe Radničkog iz Niša u jednom trenutku fudbalska predstava pretvorila se u „vodopol“! Oblačni sistem sa obilnom kišom i grmljavinom koji se u sredu premeštao prema istoku zahvatio je i Čačak.

Provala oblaka počela je tokom drugog poluvremena, odnosno na 2:30min ovog snimka. Intenzitet padavina je bio toliko jak da tokom većeg dela drugog poluvremena praktično i nisu postojali uslovi za igru. Utakmica je završena rezultatom 0:0.

Podeli
Jedan od osnivača i urednika sajta MeteoPlaneta, inicijator osnivanja i sadašnji predsednik Udruženja EkoMeteos. Rođen je 1993. godine u Zrenjaninu. Meteorologijom je počeo da se bavi sa svojih 9 godina, a prognozama i analizama vremena od svoje 13. godine. Njegove preokupacije su studije, ali i sve vezano za Udruženje EkoMeteos. Glavni je prognostičar i programer našeg tima. U meteorologiji ga najviše zanimaju prognoze, ali i tehnička meteorologija – automatske meteorološke stanice, radari…