Tea Blažević, prezenterka vremenske prognoze na TV N1, napravila je danas gaf spontantom reakcijom na grešku u prognozi, tačnije njenoj prezentaciji i to – psovkom. Svi su bili iznenađeni, program je išao uživo, ali je čini se najviše bila iznenađena voditeljka – Milica Spasić.

„Je*m mu, ne valja ovo“, rekla je Tea kada je shvatila da karta iza nje ne prikazuje maksimalne temperature o kojima je ona govorila. Postoji i necenzurisana verzija snimka, koja je otišla u etar, a nju je inače zabeležio naš pratilac čije smo fotografije rado objabljivali:

Ovakve greške dešavaju se u svakom poslu, pa i na televiziji. Ko radi taj i greši, tako da Tei ne treba zameriti, već joj se zahvaliti što nam je spontanom reakcijom ulepšala dan.

Podeli
Jedan od osnivača i urednika sajta MeteoPlaneta, inicijator osnivanja i sadašnji predsednik Udruženja EkoMeteos. Rođen je 1993. godine u Zrenjaninu. Meteorologijom je počeo da se bavi sa svojih 9 godina, a prognozama i analizama vremena od svoje 13. godine. Njegove preokupacije su studije, ali i sve vezano za Udruženje EkoMeteos. Glavni je prognostičar i programer našeg tima. U meteorologiji ga najviše zanimaju prognoze, ali i tehnička meteorologija – automatske meteorološke stanice, radari…